Tilbuds modul

Tilbuds modulet,

Har stort set samme opsætning og udseende som opgave/projekt modulet har. Det der adskiller projekt og tilbudsmodulet er 2 ting. Et afkrydsningsfelt, om hvorvidt der er tale om et tilbud eller projekt og 2 forskellige knapper. De to forskellige Knapper, gør at man kan udskrive et tilbud i PDF format, som herefter kan sendes til kunden, eller om man kan sende et projekt til fakturering. Såfremt man ikke har tilkøbt tilbuds modulet, vil checkboksen og den ene knap ikke være tilgængelige.
 

Tilbuds informationerTilbud valg


Vis tilbud knapOpgaver og matriale liste har samme funktionalitet. Så når man opretter opgaver og tilføjer materiale, fremgår de på samme måde. Og når man så udskriver tilbuddet, fremgår både materiale listen samt opgave listen med henvisning til priser på materiale og dato og tid for arbejdets udførrelse.

Opgave listeNår et tilbud er oprettet vil det fremgå af kundens stamkort under fanebladet projekter og tilbud som illustreret herunder. Og her vil man kunne åbne igangværende projekter eller tilbud som er oprettet.


Kunde oversigt over projekter og tilbud


Et tilbud i PDF, vil se ud som nedenstående. Dog vil det selvfølgelig blive tilrettet dine ønsker for opsætning og logo.

Tilbuddet har en titel, tilbuds nr og en kort beskrivelse, som illustreret herunder.

 


Desuden er der på forsiden indsat underskrift og dato, så tilbudet kan sendes på mail uden at det er nødvendigt at udskrive, underskrive, scanne og sende. Der er altså flere operationer der er fjernet. Man kan under administrator siden, indsætte billede af underskrift, som så indsættes når tilbudet oprettes. Det er Flexintra selvfølgelig og behjælpelige med, så det bliver sat korrekt op.

 


 
Herefter følger side 2 med detaljer omkring det materiale som man påregner at bruge til opgaven, samt en samlet pris plus moms.

 

Og på den sidste side, er opgave listen, hvor det fremgår med forventet start/slut dato og tid for arbejdets udførelse, opgavens art og hvem der udfører opgaven.

 

Bestillingsliste

Sidst, men ikke mindst, er der nu kommet mere funktionalitet til tilbudsmodulet. Man kan, når man har tilføjet materialer til materiale listen, vælge at få lavet en bestillings liste og alle materialer man skal bruge til projektet. Denne liste, kan man vælge at sende til sin leverandør, som nu kan samle materialet sammen, så det står klart når man kommer og henter det.

Om os

Flexintra har leveret IT løsninger siden 2003. Og vores kunder spænder vidt fra Forums for sygeplejersker over jobskabende arbejde for kriminelle til bil leasing branchen

Abonner

Få seneste nyheder og tilbud