Kørebogs modul

Kørebogs modulet består af flere trin.
1. Opret kørsel
2. Send kørsel til godkendelse hos chef
3. Chef modtager mail om kørsler til godkendelse
4. Chef godkender eller afviser kørsel
5. Kørsel er godkendt og kan f.eks. udskrives og sendes til udbetaling

Hvis chef afviser kørsel, returnerer den til medarbejderen som kan lave ændringer og sende den til godkendelse igen.

kørsel oprettes. Kørebog oversigt

Efter oprettelsen, som ovenstående billede viser, krydser man de kørsler af, som skal sendes til godkendelse hos medarbejderens chef.

Efter at kørsler er sendt til godkendelse fremgår de af listen over kørsler som adventer godkendelse. Dette er illustreret på nedenstående billede.

 Chefen modtager en mail og kan logge ind i systemet og få vist en liste over de kørsler som afventer godkendelse. Se nedenstående billede

Kørebog. Chef skal godkendeChefen afkrydser dem der skal godkendes direkte fra listen. Eller man kan åbne en kørsel og se detaljer på denne (beskrivelse, adresse fra og adresse til, antal km, evt. kilometertæller). Og er der noget i kørslen som ikke er korrekt, kan den afvises og sendes retur til opretter. Illustreret på billedet nedenfor.

Rediger kørsels oprettelse. Godkend eller send returEfter godkendelse, fremgår kørslen nu af medarbejderens liste over godkendte kørsler og kan udskrives til afregning.

Liste med godkendte kørsler

Om os

Flexintra har leveret IT løsninger siden 2003. Og vores kunder spænder vidt fra Forums for sygeplejersker over jobskabende arbejde for kriminelle til bil leasing branchen

Abonner

Få seneste nyheder og tilbud