Personale modul

Personalemodulet
Flexintras Personalemodul er for dig, hvis virksomhed har nået en vis størrelse eller hvor du har mange partnere, du går sammen med om at løse opgaver.

Medarbejder stamdata

Medarbejder oversigt


Personalemodulet giver dig et overblik over dine medarbejdere, hvornår de er på arbejde og har tid til at løse opgaver. Du får overblik over, hvornår de er på ferie eller er syge (Se fraværsmodul) og kan dermed bedre planlægge dine opgaver hos kunderne. Dine medarbejdere har også selv overblik over feriedage og sygedage. Du kommer til at bruge mindre tid på kalenderføring og på at huske, hvem der er på arbejde hvornår. Det hjælper dig også den dag du skal indberette løn og udbetale kørselspenge. En rigtig stor fordel for lidt større firmaer er, at du kan registrere, hvilke kvalifikationer, dine medarbejdere har.

Oversigt over medarbejders kvalifikationer 

Medarbejder kvalifikationer

Det betyder, at du kan tildele opgaver til de medarbejdere, der er mest kvalificerede til at løse opgaven. Du kan i princippet registrere alt på alle dine medarbejdere, lige fra kvalifikationer, til uddannelse, geografisk område, osv. Det er også fra Personalemodulet, at du kan udsende spørgeskemaer internt som til kunder og dermed få mere indsigt i forhold, der kan udvikle din forretning. Flexintras Personalemodul spiller perfekt sammen med Opgavemodulet. Vi har beskrevet de vigtigste funktioner her, og så hvis du har lyst til at se mere, kan du se en kort video om Flexintras Personalemodul her. Og vil du prøve at klikke lidt rundt i Personalemodulet, så log på Flexintras Demosite for virksomheder her. Priser finder du her. Ring til os på telefon 31 62 14 22, hvis du er interesseret i at høre mere.

Det er også muligt at gemme andre oplysninger end stamdata. F.eks kan man gemme løn, bank og job funktion på en medarbejder, som illustreret her nedenfor.

 I virksomheder med ansatte, holder man årligt MUS samtaler. Og under den enkelte medarbejder kan man gemme de dokumenter omkring f.eks MUS. Det er muligt at gemme hvad som helst. Man også, som billedet illustrere, oprette nye mapper, så man kan holde en fin mappestruktur så man hele tiden bevarer overblikket over de dokumenter man gemmer på medarbejderen

 Gemte dokumenter på medarbejderen

 Hos en hver medarbejder i en vikrsomhed, hænder det, i en stresset hverdag, at man glemmer sine login informationer. Og til det har vi lavet et modul som giver administrator et overblik over den pågældende medarbejders login oplysninger. Så hvis det skulle ske, er det her muligt at tildele en medarbejder et nyt login. Det nye login kan så sendes via SMS og/eller email. På den måde er det nemt at administrerer medarbejdernes login informationer.

 Administration af password på medarbejder

Som det sidste faneblad, er det et hurtigt overblik over de roller (adgang til sider) som en bruger har.

 medarbejder tilmeldt til rolle oversigt


Om os

Flexintra har leveret IT løsninger siden 2003. Og vores kunder spænder vidt fra Forums for sygeplejersker over jobskabende arbejde for kriminelle til bil leasing branchen

Abonner

Få seneste nyheder og tilbud